SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ved å handle i husstudio.no nettbutikk gjennomføres det en handel mellom deg som kjøperen og Jefremovas-Petronis HUS Studio ENK, org nr.: 916752415, e-post kundeservice@husstudio.no, tel.nr. +47 998 71 797, som selgeren. Ved kjøp aksepterer kjøperen våre salgs- og leveringsbetingelser.  Når kjøperen handler i husstudio.no nettbutikk, er hans eller hennes rettigheter og plikter regulert av følgende lover:

 

Husk at kjøperen må være fylt 18 år for å kunne handle hos husstudio.no.

Prisene som er oppgitt i nettbutikken inkluderer merverdiavgift. Eventuelle fraktkostnader vil bli lagt til i kassen før kjøperen godtar og gjennomfører bestillingen. De totale kostnadene kjøperen må betale, inkludert frakt, blir oppgitt før kjøper bekrefter sin endelige bestillingen. Avtalen han eller hun inngår med oss er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selger. Ordrebekreftelsen selger sender til kjøperen er kvittering. Hvis kjøperen oppdager feil i sin bestilling etter at den er sendt, ber selger om å ta kontakt med oss så raskt som mulig.

Prisjusteringer kan gjøres når som helst uten varsel.

I sjeldne tilfeller kan prisen være feil. Hvis kjøperen kjøpte et produkt til en åpenbar feil pris, kontakter selgeren ham eller henne. Selger forbeholder seg retten til å justere prisen og debitere differansen, eller la kjøperen avbryte kjøpet og motta tilbakebetaling. Selger reserverer seg også for trykkefeil og feil i selgerens markedsføring, nyhetsbrev og øvrig ekstern kommunikasjon. I disse kanalene gjelder det samme betingelser som for åpenbare feilpriser på nettsiden.

Selger reserverer seg for at produktinformasjon som finnes på nettsiden kan være unøyaktig på grunn av trykkfeil eller tekniske feil. Merk at produktbilder på nettsiden noen ganger kan avvike fra virkeligheten og ikke alltid er en nøyaktig representasjon av det virkelige produktet. Farger, materialer og utseende kan variere på grunn av bildekvalitet og skjerminnstillinger.

Selger er unntatt fra påtale for unnlatelse av å fullføre visse forpliktelser under denne avtalen hvis unnlatelsen skyldes befriende aktorer som beskrevet nedenfor og omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker fullførelsen.

Som befriende faktor skal anses bl.a. myndighets handling eller unnlatelse, nye eller endrede lovverk, konflikt på arbeidsmarkedet, blokader/streik, brann, oversvømmelse, sabotasje eller ulykker av større omfattelse. Force majeure omfatter myndighetsbestemmelser som påvirker markedet og produkter negativt eller unormal nedgang i markedet, som f.eks. restriksjoner, advarsler, salgsforbud etc, unormal nedgang på markedet samt om firmaet utsettes for kriminell aktivitet som påvirker virksomheten.

Bestilling og betaling
Leveringsvilkår
Angrerett
Reklamasjon
Konfliktløsning