BESTILLING OG BETALING

Kjøperens bestilling blir behandlet og varen sendt i løpet av 2-5 virkedager etter at den er mottatt. Skulle det forekomme uforutsatte omstengigheter som kan forårsake forsinkelsen (for eksempel er varen utsolgt fra lageret og må bestilles hos produsent), blir kjøperen informert umiddelbart via kontaktinformasjon han eller hun oppgir ved kjøpet. I det sjeldne tilfellet der produktet er utsolgt hos selgeren og er ikke lenger tilgjengelig hos produsenten, vil selger kreditere kjøperens kjøpet.

Selger kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kjøperen.

Kjøper kan fritt velge ett av betalingsalternativene, som betaling med kort (Visa; Mastercard) via Paypal Checkout betalingsmetode, Vipps på nett, Klarna betalingsmetode eller på faktura. Kjøperens kortnummer lagres ikke etter gjennomført transaksjon. Hvis kjøperen velger Klarna betalingsmetode, 30-dagers returret begynner fra datoen kunden fysisk mottar produktet.

Har kjøperen valgt å betale for varen på faktura, må den betales innen 14 dager etter kjøpet. Kjøperens faktura aktiveres og sendes til kjøperen via e-postadressen han eller hun oppgav i bestillingen.

Øvrige leveranser betales ved henting via en av de nevnte betalingsmåtene. Foreløpig ønsker vi å unngå kontantbetalingsmetode grunnet covid-19.

Det er ikke mulig å legge til flere varer på en bestilling som har blitt bekreftet og betalt på nettsiden.
Hvis kjøperen ønsker å kjøpe et gavekort, dette kan han eller hun fullføre på  husstudio.no nettside. Gavekortet leveres digitalt via e-post. Gavekort kan kjøpes med et valgfritt beløp mellom 500-5000 kr og kan løses inn online. For kjøp av gavekort er kortbetaling den eneste godkjente betalingsmetoden. Åpent kjøp gjelder ikke ved kjøp av gavekort. Alle gavekort som er kjøpt på vår hjemmeside har en gyldighet på 2 år. Datoen er trykt på gavekortet.

Generelle vilkår for gavekort.
Gavekortene:
(i) kan ikke lades på nytt;
(ii) kan ikke innløses for kontanter;
(iii) inkluderer ikke noen aktiveringsgebyrer eller ekstra serviceavgifter, eller avgifter som reduserer verdien av kortet over tid;
(iv) brukes ikke til å refundere for ikke-sendte varer;
(v) inkluderer gjeldende utløpsdato på forsiden; og
(vi) er engangsbruk og kan bare brukes på husstudio.no nettbutikk  for kjøp av varer og tjenester fra oss og ingen andre selgere eller selskaper. Selger kan ikke utstede et gavekort i en verdi over nok 5.000, det hindrer imidlertid ikke kjøp av flere gavekort samtidig.
Hvert gavekort vil være merket med logoen.
Leveringsvilkår
Angrerett
Reklamasjon
Konfliktløsning