BESTILLING OG BETALING

Kjøperens bestilling blir behandlet og varen sendt i løpet av 2-5 virkedager etter at den er mottatt. Skulle det forekomme uforutsatte omstengigheter som kan forårsake forsinkelsen (for eksempel er varen utsolgt fra lageret og må bestilles hos produsent, forhandler eller dropshipper), blir kjøperen informert umiddelbart via kontaktinformasjon han eller hun oppgir ved kjøpet. I det sjeldne tilfellet der produktet er utsolgt hos selgeren og er ikke lenger tilgjengelig hos produsenten (forhandler eller dropshipper), vil selger kreditere kjøperens kjøpet.

Selger kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kjøperen.

Kjøper kan fritt velge ett av betalingsalternativene, som betaling med kort (Visa; Mastercard, Amex) via gjennom Stripe online betalingsbehandling, Vipps, Klarna betalingsmetoder eller på faktura. Kjøperens kortnummer lagres ikke etter gjennomført transaksjon. Hvis kjøperen velger Klarna betalingsmetode, 30-dagers returret begynner fra datoen kunden fysisk mottar produktet.

Har kjøperen valgt å betale for varen på faktura, må den betales innen 14 dager etter kjøpet. Kjøperens faktura aktiveres og sendes til kjøperen via e-postadressen han eller hun oppgav i bestillingen.

Øvrige leveranser betales ved henting via en av de nevnte betalingsmåtene. Foreløpig ønsker vi å unngå kontantbetalingsmetode grunnet farlige sykdommer (f.eks. covid-19).

Det er ikke mulig å legge til flere varer på en bestilling som har blitt bekreftet og betalt på nettsiden.

Hvis kjøperen ønsker å kjøpe et gavekort, dette kan han eller hun fullføre på  husstudio.no nettside. Gavekortet leveres digitalt til oppgitt e-post. Gavekort kan kjøpes med et valgfritt beløp mellom 100-1000 kr og kan løses inn online. For kjøp av gavekort er kortbetaling den eneste godkjente betalingsmetoden. Åpent kjøp gjelder ikke ved kjøp av gavekort. Alle gavekort som er kjøpt på vår hjemmeside har en gyldighet på 2 år. Datoen er trykt på gavekortet.

Når kjøperen gjør et kjøp i butikken kan kjøperen innløse verdien for et gavekort ved å oppgi den unike koden i riktig felt i kassen. Gavekortkoder skiller ikke mellom store og små bokstaver.

Saldoen på et gavekort kan brukes til mer enn én bestilling. Gavekortsaldoer brukes mot totalverdien til en bestilling, som kan inkludere avgifter og frakt.

Når en kjøper bruker et gavekort, viser kassen ett av følgende alternativer:

  • Hvis saldoen på gavekortet er større eller lik bestillingssummen, kan kunden trykke på Fullfør bestilling.

  • Hvis saldoen på gavekortet er mindre enn bestillingssummen, bes kjøperen om å velge en sekundær betalingsmåte for resten av summen før bestillingen plasseres.

Merk!

Hvis en kunde ønsker å kjøpe et gavekort for noen andre, må de videresende e-posten med gavekortet til mottakeren.

Generelle vilkår for gavekort.
Gavekortene:
(i) kan ikke lades på nytt;
(ii) kan ikke innløses for kontanter;
(iii) inkluderer ikke noen aktiveringsgebyrer eller ekstra serviceavgifter, eller avgifter som reduserer verdien av kortet over tid;
(iv) brukes ikke til å refundere for ikke-sendte varer;
(v) inkluderer gjeldende utløpsdato på forsiden; og
(vi) er engangsbruk og kan bare brukes på husstudio.no nettbutikk  for kjøp av varer og tjenester fra oss og ingen andre selgere eller selskaper. Selger kan ikke utstede et gavekort i en verdi over 1.000 kr., det hindrer imidlertid ikke kjøp av flere gavekort samtidig.
Hvert gavekort vil være merket med logoen.
Leveringsvilkår
Angrerett
Reklamasjon
Konfliktløsning