Om oss

HUS Studio er et kreativitetsdrevet partnerskap mellom unge designere som skaper og lager bålpanner, møbler og andre interiørdetaljer inspirert av manufaktur og nordisk stil. 

Gjennom kombinasjon av stål og andre naturnære materialer som tre, keramikk og tekstiler skaper vi linjer som enkelt kan innlemmes i et eksisterende miljø.

Vi mener at produkter i spennende form og design kan spille på mange følelser. For å oppnå det tør vi å eksperimentere, men samtidig sørger for at produktene våre forblir praktiske og funksjonelle.

Produksjonsprosessen kombinerer de nyeste teknologiene og håndarbeid, noe som gir våre produkter den høyeste kvalitet og samtidig et estetisk utseende.

Hvor startet vi?

Vi begynte å jobbe i Oslo i 2016, og tilbød flere modeller av kvalitets bålpanner. Våre produkter har tatt sin rettmessige plass i markedet, og takket være gode tilbakemeldinger fra våre kunder fortsetter vi å jobbe.

Hva gjør vi i dag?

Vi fortsetter å jobbe med ARPE STUDIO merkevaren og begynner å samarbeide med andre litauiske produsenter av kvalitetsprodukter, som JAUKUS NAMAI (med merkevaren KIMONO EXCLUSIVE LINEN) og NAMUOS. Vi ønsker å utvide sortimentet og vi vil kunne tilby forskjellige typer bålpanner, grill og møbler, unike tekstiler og interiørdetaljer.

 

Juridisk navn: Jefremovas-Petronis HUS Studio;

Org nr.: 916 752 415;

Postadresse: Hoffsveien 88, 0377 Oslo;

Telefon: 998 71 797;

E-post: kundeservice@husstudio.no