Ofte stilte spørsmål om bålpanner

OM BÅLPANNER

Hva  slags metall er bålpannene laget av?

Alle bålpanner er laget av ulike typer metall som svartstål, cortenstål eller rustfritt stål. 

Er det farlig med at overflaten under blir oppvarmet?

Ut fra flere tester vi har gjort og kundetilbakemeldinger har det ikke kommet frem at gulvet under ville bli ødelagt. Bålpannene settes på beina i forskjellig høyder, og jo lavere pannen er plassert, desto mer varme kommer på gulvet. GRACE bålpanne anbefales ikke til bruk på et tredekke, da bunnen akkumulerer mye varme inni.

Det er selvfølgelig viktig å overholde brannsikkerhetsregler: ilden bør aldri være uten tilsyn, oppvarmet panne skal aldri fjernes og plasseres på brennbare overflater. Man skal ikke brenne plast, gummi og andre svært brennbare materialer. Bruk ved eller kull.

Er det mulig å lage mat i disse pannene?

Ja, det er mulig å sette grillrist på flere bålpanner (Yanartas, Cube, Crate, Etna osv.), slik at man kan grille forskjellige matvarer. Man kan også pakke matvarer i aluminiumfolie og legge pakkene direkte på kullet (eventuelt dekke med lokket).

Hva er fordelene av deres bålpanner?

Våre bålpanner er laget av tykkere stål enn vanlig. De fleste bålpannene i marked er laget av stål som er 1,5 mm tykk, mens vi bruker stål opp til 3,2 mm tykkelse, altså mer enn dobbelt så tykk.

Følgelig varer våre bålpanner lenger, vi tilbyr 10 års garanti.

Når vi lager dem, ønsker vi å kombinere funksjonalitet, enkelt bruk og høy kvalitet. Og med alt dette ønsker vi å videreformidle vår kreativitet. Så vi ender opp i et solid og langvarig produkt.

Også for de som liker å lage mat direkte på kull, kan vi tilby et lokk, noe som vil sikre høy temperatur inne i bålpannen.

Er det noen ulemper med deres bålpanner?

De er ganske tunge og store, så det er litt vanskelig å transportere dem eller ta med på tur :) Tross alt, det er lettere å kjøpe en engangsgrill med forberedte kuller, som man kan sette inn i ryggsekken og grille på den med en gang. Men siden vi ikke har fokus på å produsere engangs- eller kortvarige produkter som masseproduksjon, også grunnet vår mening at det forurenser miljøet, ønsker vi å lage langvarige, solide, miljøvennlige og estetiske å se på produkter. Og det inspirerer oss til å lete etter balansen mellom naturen og menneskelivet, fortsette å lage produkter som inkorporerer seg i naturen og miljøet. Du kan sjekke det ved å besøke vår nettside.

Tilbyr dere andre produkter?

Vi tilbyr også andre interiør- og eksteriørprodukter (lysestaker, bord, osv.). 

GENERELLE BETINGELSER

Hvor lenge tar det med leveringstid?

Opp til 5-14 virkedager. Det avhenger av sesong, leveringsregion og tidsplan for leveringstjenester.

Hva er betalings- eller returvilkår (inkludert varer med defekt)?

Du kan betale med VISA, MASTERCARD bankkort, Vipps, Klarna og faktura. Produkter med defekt kan returneres eller erstattes i løpet av et par uker. Les mer under juridisk informasjon.

OM LIN